Topmenu

Activiteiten 2019-2020

Zomerbijeenkomst op Spandersbosch

Gewoonlijk ergens tijdens de clubloze maanden is het onze beurt om op Golfpark Spandersbosch een zomerbijeenkomst te organiseren; dit keer op 25 juli.

Normaliter bestaat deze uit een aantal spelers die een ronde van 9 holes golfen, een paar mensen die een clinic krijgen en leden die gezellig komen kijken en mee-eten op het mooie terras.

Vorig jaar was het ook al zeer warm met een temperatuur van meer dan  30 graden, maar konden we desondanks het sportieve deel afwerken.
Dit jaar bleek al in het begin van de week dat de temperatuur nog veel hoger zou uitpakken, wellicht wel 38 of 39 graden. Na overleg met diverse betrokkenen werd besloten het golfen niet door te laten gaan en de bijeenkomst te beperken tot een borrel en een gezamenlijke maaltijd.
14 van de 16 personen die zich hadden aangemeld verzamelden zich onder het genot van een borrel tegen 19 uur in het clubhuis; 2 leden van Hilversum West, 3 namens Wijdemeren en 9 clubleden van ons.

Daarna werd in de schaduw van de parasols ondanks de zeer hoge temperatuur genoten van een gezellige maaltijd. Het bedienend personeel presenteerde ons een bavette of zalm uit de oven; beide smaakten voortreffelijk.
En na enkele weken zonder clubbijeenkomsten was er uiteraard voldoende gespreksstof.

Het begon al donker te worden toen de laatste aanwezigen weer huiswaarts keerden.

Hilversum, 28 juli 2019
André