Topmenu

Jong ontmoet Oud; musical op de Godelinde-school

Verslag Musical

Vrijdag 5 juli was het zover, de eerste jong ontmoet oud bijeenkomst. Het aantal ouderen dat aanwezig was mag dan wat teleurstellend zijn geweest maar voor degene die aanwezig waren was het een groot succes. Dat het een succes was komt natuurlijk hoofdzakelijk door het optreden van de kinderen van de Godelinde.  Het enthousiasme maar ook de verschillen in beleving van de “acteurs” en publiek was soms “aandoenlijk”.

Deze eerste “poging” heeft vooral veel leer momenten opgeleverd waar we bij het organiseren van de volgende editie allemaal rekening mee kunnen houden.

Vooral door de inzet en steun van Anke kan de jeugd commissie terug blikken op een geslaagde middag. Vooral het enthousiasme en dankbaarheid van de aanwezige gasten moet een drijfveer zijn om met de ervaring van deze editie de volgende editie tot een groter succes te maken.

Als laatste natuurlijk hartelijk dank aan André die ons deze middag heeft ontvangen en dank aan de Rotarians die namens de club ook aanwezig waren.

Conclusie; op naar de volgende editie. Natuurlijk zullen wij onze ervaringen en inzichten delen met de nieuwe jeugd commissie die er hopelijk net zoveel plezier aan zal beleven als Anke en ik hebben gehad. Ik hoop wel van harte dat er dan meer steun is van andere clubgenoten, maar ook dat is een van de leermomenten: timing van evenementen behoeft ook coördinatie .

Max Meijer