Topmenu

Goois Openluchttheater Festival

IMG_1237IMG_1260          

 

 

 

 

 

IMG_1238IMG_1246

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zondag 16 juli was het zover: het “Theaterfestival” van het Goois Openluchttheater Stichting de Lieberg – een prachtig amfitheater tussen Hotel De Witte Bergen en de Anna’s Hoeve .
Het Openluchttheater diende een verzoek in bij onze club om te assisteren bij de promotie, organisatie en uitvoering van een nieuwe opzet van de voorstellingen om meer bekendheid én een groter bezoekersaantal te kunnen realiseren. De combinatie van natuur & cultuur & jeugd sloot goed aan bij de uitgangspunten van Community Service en werd daarom als goed doel omarmt door onze club.
In de aanloop naar deze dag met verschillende familie-theatervoorstellingen hebben we een bijdrage geleverd aan de keuze van het programma, verbetering van de website en het maken en verspreiden van het promotiemateriaal (poster & flyers). Uiteindelijk leidde dat o.m. tot een groot enthousiast krantenartikel in de Gooi & Eembode, waarin zowel het Openluchttheater als de support van Rotary werd beschreven. Op de festivaldag zelf waren we met een 7-tal vertegenwoordigd uit onze Club om de nodige hand- en spandiensten te verrichten, uiteenlopend van het regelen van de versiering, bewegwijzering, parkeerwacht en het bemensen van de kassa. De muzikale interactieve hoofdact met Tijl Daamen was voor jong en oud alleszins de moeite waard. De verdere aankleding met vintage-coffee, zelf-gebakken taarten, de pony en de droomparasol maakten de ontspannen bohemian sfeer compleet. Het was een mooie zonnige festivaldag die bezocht werd door uiteindelijk 180 jonge en oudere bezoekers, die zichtbaar genoten van dit bijzondere amfitheater liggend op een prachtig plek aan de noordoostkant van Hilversum. Al met al een prima doel voor onze club om een steentje aan bij te dragen.

IMG_1255

IMG_1241

IMG_1262

IMG_1258